Bezoek aan N-Spoorstore Lochem

N-Spoorstore in Lochem

In de afgelopen week de bevestiging gekregen dat de bestelling compleet was en afgehaald kon worden. Ik ben dit bewust gaan ophalen in Lochem om zo -eindelijk- een goede reden te hebben de winkel te bezoeken. Afgelopen zaterdag (18 maart 2017) afgereisd naar Lochem. Aangekomen meteen goed ontvangen en een bak koffie gekregen om zo op mijn gemak de winkel, en met name het assortiment te bekijken en een praatje te maken.

 

Lege vitrines, of toch niet?

In verband met een beurs waarbij de N-Spoorstore ook een kraam had, waren de vitrines helaas niet zo rijkelijk gevuld. Echter stond er nog genoeg in om te bekijken. Dit is gelijk een reden om op een ander moment, als er geen beurs is waar de N-Spoorstore aan deelneemt, weer naar Lochem te gaan en wederom de winkel te bezoeken, met gevulde vitrines! 😉
Helemaal leeg waren de vitrines niet. Zo stond er nog genoeg aan Oostenrijks materieel mij aan te kijken om meegenomen te worden. Gelukkig heb ik dit goed kunnen weerstaan, maar toch niet helemaal! In een vitrine van Arnold/MTR stonden meerdere Rh2050 diesellocs mij aan te kijken, hiervan is er 1 mee naar huis gegaan. Nu ik bijna aan de bouw van de baan kan beginnen, heb ik gelijk maar een decoder meegenomen om in deze loc te plaatsen. Helaas geeft de Tran dcx76 decoder een zoemend geluid, dus zal er een andere moeten komen voor in deze loc! De Tran decoder zal zijn plaats in een andere loc vinden!

 

Bestelling opgehaald

Deze bestaat uit de rails voor het schaduwstation ‘fase 1’. Hiermee kan ik de eerste 10 schaduwsporen (1.1 tot 1.10) een de aan- en afrij sporen gaan aanleggen. In deze bestelling zitten ook de inrij- en uitrijwissel voor ‘fase 2’ (Schaduwsporen 2.1 tot 2.10)

Buiten de bestelling om toch wat extra raillasjes meegenomen, deze kan je nooit genoeg hebben tijdens het bouwen.

 

 

 

N-Spoorstore
Facebook