Nieuw binnen: Rh 5047

Rh 5047

Sinds gister (15-04-2017) nieuw binnen, een dieseltreinstel van het type Rh5047. Dit treinstel is van Arnold/MTR en zal dienst gaan doen op de bergbaan. Dit treinstel is aangedreven op 1 wielstel, heeft een motor met vliegwiel en is voorzien van LED verlichting, rood/wit op rijrichting van het stel en binnenverlichting voor de passagiers.

Het treinstel zal voorzien worden van een ESU LoPi4 micro decoder om alles te kunnen sturen.

Houten en Dortmund

Dit model was helaas niet meer leverbaar in deze kleurstelling, enkel nog op Ebay en dergelijke websites. Via Hans (N-spoorstore.nl) heb ik deze toch nieuw kunnen bemachtigen. Hans stond met de N-spoorstore kraam op de grote beurs in Dortmund waar hij deze voor mij heeft meegenomen. Zaterdag 15 april was de modelspoorbeurs in Houten waar ik het treinstel weer bij Hans opgehaald heb. Nogmaals dank Hans!