Bouwupdate 08-10-2017: Onder de baan!

Onder de baan!

De plaat met de wissel decoders en bezetmelders is tot zover gereed dat deze onder de baan geschoven is. Enkel de patch aansluiting van de bezetmelding naar de Intellibox moet nog even goed uitgedacht worden en op de plaat erbij gezet worden. Ruimte voor uitbreiding is aanwezig op de zichtbare kant van de foto. De achterzijde is nog geheel leeg en zal pas gebruikt gaan worden als de ‘zichtsporen’ van onder andere het station en depot gebouwd gaan worden, de componenten van Fase 2 van het schaduwstation zullen op deze kant bijgeplaatst worden.

Ondersteboven onder de baan verder..

Rest enkel nog het trekken van de bedrading onder de baan zelf. Nu de plaat met componenten in de ‘lade’ is geplaatst, kan ik de plaats bepalen waar de bedrading naar toe gaat om de verbinding met de plaat te realiseren. Dit zal gaan door computerstekkers.