Nieuw binnen: Bauart Bi (3) + Falns-X (2)

Bauart Bi

Heel stiekem zijn deze 3 rijtuigen binnengelopen, totaal ongepland en eigenlijk ook niet de bedoeling! En toch gewenst! 😉 Deze set rijtuigen is gefabriceerd door Jägerndorfer en is in meerdere varianten beschikbaar, dus wie weet…

De rijtuigen zullen dienst gaan doen bij het museumstoomdepot en zal toegevoegd worden aan de reeds bestaande stam museumrijtuigen.

 

Falns-X

Ook deze goederenwagons zijn zomaar binnengelopen. De fabrikant is het oude Roco N, dus echt nostalgisch. Van dit type had ik nog niet in mijn bezit, in de toekomst zal hier een bloktrein van gemaakt worden, dus op termijn zijn meer van deze wagens zeker niet weg te denken! Momenteel is het een stammetje van 2 wagons, dit zal uitgebreid worden naar het maximum wat ik straks op de baan kwijt kan!