Nieuw binnen: Sggmrs met 2x container

Sggmrs

Met de vorderende bouwwerkzaamheden aan het spoor neemt het goederenverkeer stapje voor stapje toe. Er moeten immers steeds meer materialen aangeleverd worden zodat de bouw niet stil valt. Om dit op te vangen is een draagwagen van het type Sggmrs aan de verzameling toegevoegd.

 

Containertrein

Deze wagon zal aan de containersleep toegevoegd worden, welke slecht uit 3 andere wagons bestond. Uiteindelijk zullen er één of meerdere van deze treinen over de baan rijden, het station was immers een knooppunt van een aantal verschillende lijnen uit het gebied. De Hapag0Lloyd containers worden vergezeld door 3 typische ÖBB grijs/rode containers op de andere draagwagens. In de toekomst wil ik andere containers in de gehele trein plaatsen zodat het allemaal niet zo strak en hetzelfde is!

 

De huidige containertrein