Beursdag Rijswijk!

Beursdag! 😎

Een nieuw jaar is begonnen vol nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden en uiteraard weer beursdagen! Vandaag (en morgen..) was de eerste beurs voor mij; Rijswijk. Mooi in de buurt en eigenlijk enig sinds verplicht..

Eerder deze week een tweetal D&H functiedecoders binnengekregen voor in de stuurstand rijtuigen van de RailJet en van de Dosto dubbeldekker stam. Helaas na het plaatsen een zoememd geluid te horen en DTS (Domburg Train Support) benaderd. Afgesproken even langs te komen zodat hij goed kon kijken. Het resulteerde in een nieuwe transformator. Mogelijk gaf mijn oude transformator te veel af waardoor er een te hoge spanning op de baan, wat weer resulteerde in zoemende functie decoders..

Nieuw binnen

In alle commotie van zoemende decoders, computer zonder internet en werken, vandaag op de beurs ook de bovenstaande containerwagon kunnen scoren om de containertrein uit te breiden.

iTrain

De afgelopen tijd ben ik ook druk bezig met iTrain. Lezen, kijken, testen en uitzoeken.. Stapje voor stapje begin ik de werking te snappen en deze avond met een test reed er een trein over de baan! Deze situatie ga ik proberen uit te bouwen dat er 2 treinen kunnen rijden in het schaduwstation. Op die manier stap voor stap de sporen van het schaduwstation toevoegen om uiteindelijk het gehele schaduwstation rijdende te hebben! Er moet nog veel gesoldeerd worden, maar ieder spoor die erbij komt is er weer een!