Nieuw binnen: Rh1293 ‘Vectron’

De Vectron!

De tijd van wachten is voorbij, de tijd van rijden gaat komen! Deze nieuwe krachtpatser van Fleischmann mag zich gaan bewijzen, en doen zal die! Gister opgehaald in Lochem bij de N-Spoorstore en bij thuiskomst gelijk de baan op, vol spanning naar het geluid en de rijeigenschappen. Ik kan jullie verklappen, die zijn fantastisch! Ik zal een filmpje maken waarin het geluid te horen is. De loc rijd netjes, trekt mooi op in combinatie met het rijgeluid van de Vectron en bij het afremmen ‘piepen’ de remmen ook weer netjes. Alle opschriften zijn mooi scherp en dus duidelijk leesbaar, de kleine ruitjes in de deuren spiegelen echt net als het grote voorbeeld en de opbouw op het dak zit ook allemaal netjes! Standaard zitten er Fleischmann Profi koppelingen gemonteerd, in het doosje zijn ook de standaard haak koppelingen bijgeleverd!

 

 

 

 

 

 

De sleep?

Zoals al wel reeds gemeld zal dit een sleep van ‘Self Unloading Hopper wagons’ van het type Faalns worden. Hiervan waren er reeds 2 aanwezig en gister gelijk een nieuw 2-tal van deze wagons meegenomen. Uiteindelijk zal het een flinke sleep worden van tegen de 12 á 13 wagons, afhankelijk van wat de loc op de hellingen aankan. Hierin verwacht ik echter geen problemen daar de hellingen zo veel als mogelijk onder de 2% gehouden worden!