Binnenkort nieuwe grote update!

Grote update

De afgelopen periode is er veel gebeurd, heel veel! Echter wegens drukte van het werk ben ik er niet aan toe gekomen om een mooie bouwupdate te geven van alle veranderingen! Ik hoop deze week tijd te vinden om het een en ander in een mooie update te kunnen verwerken. Op de facebookpagina zijn al diverse foto’s verschenen tijdens het bouwen en mogelijk hebben jullie deze gevolgd. In de aankomende bouwupdate heb ik meer nieuws te melden, wat nog niet op de facebookpagina is verschenen!!

Website

Ook de website heeft wat achterstallig onderhoud. Dit hoop ik komende week ook bij te werken. Het laatste nieuwe materieel wat binnengekomen is is nog niet verwerkt. Ook voor huidig materieel zal ik foto’s gaan toevoegen.

Dit zal ik op de facebookpagina vermelden als de website en de bouwupdate er zijn!!