Wat was er allemaal aan de hand?!

Down-time

Helaas heeft de hostingprovider waar ik de website heb staan een aanval gehad, een zogenoemde ddos aanval. Alles servers en back up servers waren geïnfecteerd met malware en ransomeware en hierdoor geheel vergrendeld en versleuteld. Erg vervelend allemaal! Helaas heeft het nogal wat tijd gekost om alles op te en op dit moment zijn ze nog met de laatste ‘rotzooi’ bezig! Ook de server waar Oostenrijk in Miniatuur op draait zat goed dicht! Omdat dit ook al een wat oudere server was, heb ik besloten om het spul intern te laten verhuizen naar een nieuwe en snellere server. Echter omdat ze druk bezig waren heeft dit enige tijd geduurd, ik was niet alleen met problemen..

Nu vanavond was het allemaal geregeld en overgezet, echter gaf dit nog wat database problemen. Na contact met de hostingprovider en wat heen en weer gemail, ook deze problemen getackeld. Hier en daar op de website wat losse flodders en fouten verholpen en draait die weer alsof er niets gebeurd was!

Foutje?

Ja, dat was het zeker. Gelukkig is er alleen tijd verloren gegaan! Mochten jullie ergens op de website nog een foutje tegenkomen of een pagina die niet beschikbaar is, neem dan contact met mij op zodat ik het kan verhelpen! Bij voorbaat al dank! Contact opnemen kan via de ‘Contact’ pagina of via de facebookpagina (chat).