Verhuizing

Verhuizing

Na enige tijd niets met de website gedaan te hebben, is deze stilletjes verhuisd naar een nieuwe provider. Ook de domeinnaam verhuisd nog, zodat de website weer gewoon op het vertrouwde adres te vinden gaat zijn! De bestanden zijn allemaal al over gezet, bijgewerkt tot zover het ging en een aantal andere zaken zijn ook aangepast. De nieuwe provider is een stuk sneller dan de oude en de website zal dus ook sneller geladen zijn dan bij de oude provider. Allemaal voordelen dus!

Zoals je in de adresbalk kan zien is de website bereikbaar via het ‘korte’ adres, site.obbinn.nl  Simpele variant van oostenrijkinminiatuur.nl
Het ‘lange’ adres gaat ook nog verhuizen en dan zal op termijn de site.obbinn.nl weer veranderen in oostenrijkinminiatuur.nl. Tot die tijd nog even geduld, uiteraard is de vernieuwde website wel bereikbaar op het bekende adres! Bij de oude provider moeten er nog enkele zaken afgesloten worden voordat de domeinnaam overgezet kan worden.

Updates

Ik heb gelijk de website een deel doorgelicht en diverse pagina’s al wat bijgewerkt. De komende periode zal ik, tussen de werkzaamheden aan de baan zelf, weer wat aandacht aan de website gaan schenken. Pagina’s verder bijwerken, informatie aanpassen -er is immers wel druk doorgebouwd en verzameld- en ook zal ik eens echt een kijkje gaan nemen bij het materieelbestand. Deze opnieuw opbouwen en direct het toevoegen van de foto’s. Die ben ik immers nog steeds verschuldigd..

Ook ga ik -proberen- de werkzaamheden aan de baan meer via de website als bouwverslagen tonen, dit per weekend of per week. Of misschien wel beide afhankelijk van hoeveel er gebeurd is. Natuurlijk zijn er spontane foto’s en informatieberichten gewoon op onze Facebook pagina te vinden!

Zodra er nieuwe informatie op de website verschijnt zal dit via Facebook gedeeld worden!

Webshop

Onder het hoofddomein obbinn.nl is een webshop te vinden. Zodra de website weer bijgewerkt is met de nodige foto’s ga ik bedenken of ik die webshop door ga zetten of toch ga afbreken. Ik heb een hoop spullen van oude banen die ik niet meer kan gebruiken en te koop heb. Dit betreft hoofdzakelijk Half-nul (H0) spullen. Mogelijk dat dit op een pagina van de website komt te staan. De webshop was verder ook nog niet actief, maar wel deels in opbouw.

Meer info zal volgen zodra de website en domein rond zijn!

 

Mocht je ergens op de website iets tegenkomen waarvan je denkt, dat klopt niet?!? Laat het mij weten zodat ik het kan aanpassen.
Bij voorbaat dank! 😉