Nieuw binnen; Foto’s!

Nieuw binnen gekomen, foto’s!

De eerste nieuwe foto’s zijn binnen! Er is nog een lange weg te gaan eer alles op de gevoelige plaat is vastgelegd, maar we zijn begonnen! Er wordt in delen gewerkt om het overzichtelijk te houden, voor zowel de fotograaf als voor mij! Als eerste zullen alle locomotieven gefotografeerd worden. Te beginnen met de stoom locs, deze zijn inmiddels gemaakt en zijn zojuist toe gevoegd aan de catalogus. De volgende serie zijn de diesel locs. Dit zijn er ‘maar’ 9 en zal op korte termijn ook gerealiseerd gaan worden. Zodra ik ze ontvangen heb zullen ook deze aan de catalogus toegevoegd worden.

Als laatste van de serie locomotieven, zijn de elektro’s aan de beurt. Dit zijn er meer dan 20, om deze reden zullen het 2 series van 10 gaan worden. Hierna volgen de treinstellen (4 stuks), rijtuigen (+/- 55), de goederenwagons (+/- 125, hier zitten echter ‘dubbele’ tussen, niet alles zal gefotografeerd worden) en dan de ‘Specials’ (3 stuks) Zoals te zien dus nog een ongelofelijke hoeveelheid!

 

Stoomlocs

Br 52
Br 23
2x Br 65
Br 01

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw materieel

Zodra er nieuw materieel binnen komt krijgt dit voorrang op de foto sessie! Dit komt direct op de juiste manier in de catalogus te staan.

Enkele items die gaan komen:

  • Rh 4010 ‘TransAlpin’ (wordt zeer binnenkort verwacht)
  • RailJet rijtuigen (zonder loc voor alsnog)