Nieuw binnen: Rh 1216 “Achenseeschiffahrt”

“Achenseeschiffahrt”

Op de valreep is deze Taurus binnengerold, een beetje onverwachts en niet de bedoeling. Toch is dit pareltje van eigenaar gewisseld en mag nu bij mij op de baan verder zijn taak verrichten! De loc is nieuw, voorzien van decoder en geluidsmodule. Deze loc zal een mooie sleep aan rijtuigen krijgen. Zodra de nieuwe serie van de RailJet geleverd wordt, zal de loc de taak krijgen om die voort te trekken over de baan. In de toekomst zal de RailJet-stam een eigen RJ-Taurus krijgen en zal de “Achenseeschiffarht” weer zijn eigen stam ’terug’ krijgen.

Onder de kap

De Taurus is voorzien van de standaard Fleischmann sounddecoder, een Zimo. Voorzien van het originele geluid van deze Taurus en uiteraard gevuld met tal van andere geluiden, zelfs de ‘Meep-Meep’ is te vinden! 😀
De verlichting is strak uitgevoerd in LED met enkele schakel opties. De locomotief zal binnenkort een klein beurtje krijgen en de decoder zal geprogrammeerd worden. Ook zal de loc in iTrain ingevoerd worden om zo ook officieel in dienst te kunnen rijden.

 

Cataloguspagina