Catalogus aanvulling

Rijtuigen

Vandaag gebruikt een een aantal van de rijtuigen in de catalogus te plaatsen. Omdat het er nogal een flink aantal zijn, is nog niet alles gebeurd. Voor nu zijn de verschillende Eurofima rijtuigen toegevoegd. Er staat een tijdelijke foto bij, deze zal nog vervangen worden voor een officiële catalogus foto. Wanneer deze gemaakt gaan worden is nog onbekend, dit moet ingepland worden.

Voor de Eurofima rijtuigen zijn er 3 verschillende kleurschema’s. Het ‘oranje’ kleurenschema, deze rijtuigen komen uit de periode 1977 tot 1995. Dit betekend niet dat deze rijtuigen niet meer ingezet worden! Het donker rode met donker grijze dak zijn van de periode 1990 tot 2008. Ook deze worden hedendaags nog ingezet. Het derde kleurenschema is lichtgrijs met rode dak. Deze is vanaf 2003 op de baan gekomen. Echter van de diverse rijtuigen zijn ook ‘upgrade’ varianten gekomen.

 

Kijk voor alle toevoegingen in de catalogus!