Uiterlijk website vernieuwd

Vernieuwd uiterlijk

Omdat het oude uiterlijk mij begon te vervelen ben ik enige tijd bezig geweest met het verfrissen van het uiterlijk van de website, ik ben na lang zoeken en rommelen achter de schermen redelijk tevreden met dit ‘simpele’ thema! Niet veel poespas, gewoon strak! ‘Less is more’ zeggen ze wel eens.. 😉 Ik zal in de loop van de tijd nog wel wat wijzigingen toepassen, maar ik ben nog zoekende naar de juiste items om de implementeren.

De inhoud

Deze blijft gewoon hetzelfde! Zodra het uiterlijk ‘af’ is, ga ik mij storten om de inhoud op te frissen, de updaten en bewerken waar nodig. Zo staat onder andere de complete catalogus op de planning om opnieuw te voorzien van foto’s. Ook ga ik, nogmaals, proberen wat actiever bouwverslagen toe te voegen aan de website. De juiste manier van publiceren moet ik nog gaan uitzoeken, maar dat gaat goed komen! Overigens zijn de meeste updates op de Facebook of Instagram pagina’s te vinden, zo doe ik hier ook losse foto’s en dergelijke op zetten. Houd deze dus altijd in de gaten! 😉

Bouwen aan de baan ligt stil!

Je zou zeggen, nu het weer een stuk verslechterd is en de temperaturen in de nacht weer richting het vriespunt gaan er weer volop tijd is voor de baan. Dat is er zeker! Echter heb ik een bedrijfsongeval gehad en mijzelf dusdanig de kreukels in geholpen dat er de komende tijd niet veel op de zolder kan en zal gebeuren, spijtig genoeg want ik het reuze zin om weer verder te gaan bouwen!!!

Het vervolg van de bouw heb ik wel redelijk in mijn hoofd zitten, op een ‘slechte’ zondag heb ik kans gezien het hobbygaas op de bergspanten te plakken, dus zodra mijn lijf weer kan, begin ik met het aanbrengen van het gipsverband op het gaas en hierop kan dan weer een mooie laag gips aangebracht worden. Dit heeft weer even tijd nodig om te drogen, dus hiermee starten is een pre! In de tijd dat dit allemaal aan het drogen is kan ik de baan weer rijdend krijgen. Hiernaast liggen er nog genoeg andere klusjes die moeten gebeuren voordat er volop gebouw kan gaan worden

  • Rommel ruimen! De kamer is in de zomermaanden vol geslopen met allerlei rommel die nu weer in de weg gaat staan,
  • Computer updaten en iTrain bijwerken. Ook even het geheel doorlopen om te kijken of alles nog goed staat naar de nieuwste versie.

Rest mij om eerst te herstellen, dan weer vol aan de bak!!