Nieuw binnen: Cargoserv Taurus: 100 jahr Kaiser (+ dremel tool.. ;-) )

Cargoserv? Jep!

Een Taurus in dienst van Cargoserv/MRCE. Een vervoerder in Oostenrijk voor hoofdzakelijk goederen. De loc is een zogeheten ‘Werbeloc’ voor 100 jaar Kaiser Franz Joseph von Österreich. Deze locomotief is aan beide kanten voorzien van een afzonderlijke print, wat de loc speciaal maakt.

De Hobbytrain Taurus is digitaal voorbereid en zal op termijn voorzien worden van een passende decoder om mee te kunnen rijden op de modelbaan.  De sleep die achter de loc komt te hangen zal wisselend zijn. Verder is de motor voorzien van een vliegwiel en wisselde verlichting met voor- of achteruit rijden.

Dremeltool

Om op enkele plekken die niet bereikbaar zijn met de grote accuboor toch seinen te kunnen plaatsen een tool voor de Dremel aangeschaft, de 90 graden tool! Deze kan op de kop van de Dremel gemonteerd worden om zo een zeer geringe hoogte te creëren voor het boren van gaten, niet alleen voor seinen! Ook het andere gereedschap (denk aan slijpschijfjes) kunnen erin geplaatst worden om bijvoorbeeld rails door te slijpen, echter heb ik hier ook de flexibele as voor liggen. Ideaal voor de baan! Tevens een setjes passende boortjes.. 😉