Nieuw binnen: Beursaanwinsten (+1 andere)

Beursaanwinsten?!

Jazeker! Nu de corona maatregelen eindelijk weer verdwenen zijn was het na een behoorlijk lange tijd weer eens tijd om een beurs te bezoeken. De eerste beurs zou Houten zijn, dus 26 maart op naar Houten! Niet direct met het doel om mij helemaal scheel te kopen aan treinen, maar je weet maar nooit! En zeker ikzelf weet het nooit, stomme plakvingers ook af en toe…… hahaha!

De aanwinsten:

Ik had een klein lijstje samengesteld met wat ik echt wel wilde scoren op de beurs, maar dat liep toch even anders! Er is niets van het lijstje mee naar huis gegaan.. Op de foto rechts is al te zien wat er wél mee naar huis is gegaan.

  • 1 rongenwagon van het type Rms bleef plakken. Gewoon leuk, zonder verder doel.. Komt tzt wel in de trein te rijden met meer rongen wagens.
  • 1 hogebord wagen van het type EAOS. Dit is een nummervariant op het aantal die ik al had, dus altijd leuk om dan toe te kunnen voegen! Deze zal in de reeds bestaande trein bijgeplaatst worden.
  • 3 voertuigen voor ‘ergens’ op de baan. Voertuigen kan ik nog niet echt plaatsen op de baan, maar je kan er nooit genoeg van hebben, dus maar vast een beginnetje gemaakt met het verzamelen van de voertuigen.
    • 2 busjes
    • 1 VW kever

Die andere?

Die andere is een schuifwandwagen van het type Hbbillns. Met het bestellen van wat ander materiaal voor de baan deze mee besteld (was in de aanbieding zeg maar en dan kan ik het weer niet laten natuurlijk!) Maar altijd een leuke toevoeging.. 😉

De verzameling begint behoorlijk uit de vitrine te groeien, dus wat doe je dan…….. 😉

 

Voorzetje;

Ik ben momenteel in Oostenrijk bezig met een verkoper. Ik hoop hiermee een mooie slag te slaan met een zeer unieke goederenwagon! Binnenkort meer hierover..