Nieuw binnen; CityJet Taurus! :-)

Taurus nummer zoveel!

Jawel, alweer een nieuwe Taurus binnengelopen. Ditmaal in CityJet design. Deze door Fleischmann geproduceerde analoge loc heeft als nummer 1116 181-9 meegekregen in de moderne kleuren van de Cityjet. De nu nog analoge loc zal voorzien worden van een Zimo decoder om in de toekomst mee te kunnen rijden over de baan. Met deze toevoeging komt het aantal Taursussen op 18 te staan!

De toevoeging van deze Taurus heeft te maken met mijn verjaardag (Vandaag 21-4) en is een cadeautje die mede mogelijk werd gemaakt door familie! 😀

Inzet

In eerste instantie zal de loc genoegen moeten nemen met een plaats in de originele verpakking. Simpelweg geen plaats meer op de baan of in de vitrine om de loc daar neer te zetten. Uiteindelijk is het de bedoeling dat er een 3-delige dosto set komt in CityJet design waarbij deze Taurus de vaste trekkracht zal worden. Echter is deze set momenteel nergens te krijgen.